Косаківська Л. В. (2017) Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод"). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.
Preview
Косаківська.PDF
Завантажити (358kB) | Preview
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | лаборант Наталія Юріївна Бальчук |
Дата подачі: | 13 Черв 2017 12:43 |
Оновлення: | 13 Черв 2017 12:46 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25001 |