Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод")

Косаківська Л. В. (2017) Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод"). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.

[thumbnail of Косаківська.PDF]
Preview
pdf
Косаківська.PDF

Завантажити (358kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 13 Черв 2017 12:43
Оновлення: 13 Черв 2017 12:46
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25001

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу