Карпюк, О. А., Сингаєвська, А. О. (2017) Event-менеджмент ресторанного бізнесу України як інструмент маркетингових комунікацій. In: Імплементація наукових засад та перспективи досконалої маркетингової діяльності підприємств як ринково-орієнтованої концепції їх розвитку:колект. монографія. Видавництво Євенок О.О., Житомир, с. 331-359.
|
Text
Download (1MB) | Перегляд |
Тип елементу : | Розділ книги |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | лаборант Наталія Юріївна Бальчук |
Дата внесення: | 07 Лип 2017 09:07 |
Останні зміни: | 07 Лип 2017 09:07 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25080 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |