Карпюк О. А., Сингаєвська А. О. (2017) Event-менеджмент ресторанного бізнесу України як інструмент маркетингових комунікацій. In: Імплементація наукових засад та перспективи досконалої маркетингової діяльності підприємств як ринково-орієнтованої концепції їх розвитку:колект. монографія. Видавництво Євенок О.О., Житомир, С. 331–359.
|
Текст
Download (1MB) | Preview |
Тип ресурсу: | Розділ книги |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | лаборант Наталія Юріївна Бальчук |
Дата подачі: | 07 Лип 2017 09:07 |
Оновлення: | 07 Лип 2017 09:07 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25080 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |