Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін

Мельник, О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. Автореферат thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (1MB) | Перегляд

Опис

АВТОРЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук

Тип елементу : Дисертація (Автореферат)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Олександр Сергійович Яценко
Дата внесення: 12 Лют 2018 23:49
Останні зміни: 12 Лют 2018 23:57
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/26482

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу