Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін

Мельник О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. Кандидатська thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[thumbnail of dys_Melnyk.pdf]
Preview
Текст
dys_Melnyk.pdf

Завантажити (8MB) | Preview
Тип ресурсу: Дисертація або Автореферат (Кандидатська)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 13 Лют 2018 23:45
Оновлення: 05 Бер 2018 22:45
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/26507

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу