Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін

Мельник, О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. PhD thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (8MB) | Перегляд
Тип елементу : Дисертація (PhD)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Олександр Сергійович Яценко
Дата внесення: 13 Лют 2018 23:45
Останні зміни: 05 Бер 2018 22:45
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/26507

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу