Вітвицька С. С., Мельник О. Ф. (2019) Model of Professional Competence Formation of Future Specialists of Food Technologies in the Process of Studying Natural Science Disciplines at College. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки (96). С. 44–50. ISSN 2663-6387
|
Текст
Download (283kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Інститут педагогіки > Кафедра професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління |
Користувач: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата подачі: | 19 Черв 2019 10:39 |
Оновлення: | 19 Черв 2019 10:51 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/29524 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |