Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college

Дуганець, В. І., Ткач, Л. В. (2019) Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки (97). с. 24-33. ISSN 2663-6387

[img]
Перегляд
Text
Download (607kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Олександр Сергійович Яценко
Дата внесення: 21 Жов 2019 08:36
Останні зміни: 21 Жов 2019 08:44
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/29932

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу