Методичні рекомендації до практичних занять студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта з освітньої компоненти Вступ до спеціальності

Гужанова, Т. С., Сорочинська, О. А. (2021) Методичні рекомендації до практичних занять студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта з освітньої компоненти Вступ до спеціальності. Житомир: вид-во ЖДУ ім.. І. Франка.

[img]
Перегляд
pdf
Download (861kB) | Перегляд

Опис

Запропоновані методичні рекомендації до практичних занять містять основні питання, необхідні для поглиблення та розширення знань здобувачів вищої освіти стосовно майбутньої професії вихователя закладу дошкільної освіти. Зазначене навчальне видання сприятиме розширенню знань здобувачів вищої освіти про тенденції розвитку вищої освіти України, основних завдань її реформування; ознайомленню зі змістом та особливостями організації освітньо-виховного процесу та соціального середовища в закладі вищої освіти; особливостями самовиховання, самоосвіти, науково-дослідної діяльності; полегшенню процесу адаптації до умов навчання у ЗВО та ефективному тайм-менеджменту навчальної праці; розвитку їх професійних інтересів, професійно-педагогічної культури, комунікативної компетентності та іміджу вихователя ЗДО. Тематика практичних занять допоможе здобувачам вищої освіти успішно підготуватися до майбутньої педагогічної діяльності у закладі дошкільної освіти. Призначений для студентів денної та заочної форми навчання, що здобувають освіту за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.

Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра теорії та методик дошкільної й інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: асистент І.О. Денисюк
Дата внесення: 20 Трав 2021 11:51
Останні зміни: 18 Черв 2021 07:52
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/32668

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу