The Oblique Moods (Непрямі способи): Навчальний посібник з практичної граматики англійської мови для студентів Навчально-наукового інституту іноземної філології

Котнюк, Л. Г., Білюк, І. Л., Войналович, Л. П., Зорницька, І. В., Міляєва, Ю. С., Чумак, Л. М. (2018) The Oblique Moods (Непрямі способи): Навчальний посібник з практичної граматики англійської мови для студентів Навчально-наукового інституту іноземної філології. Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (702kB) | Перегляд

Опис

Навчальний посібник має на меті сформувати необхідні знання, уміння та навички у студентів з практичної граматики англійської мови з теми "The Oblique Moods". Базові положення супроводжуються вправами на закріплення знань та формування вмінь і навичок утворювати та вживати форми непрямих способів у реченнях-висловлюваннях. Навчальний посібник містить також загальні рекомендації, питання для самоконтролю, тести для самостійного контролю, перелік основних моделей, в яких вживаються форми непрямих способів, термінологічний словник та список рекомендованої літератури з теми "The Oblique Moods".

Тип елементу : Книга
Теми: P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра англійської мови та прикладної лінгвістики
Користувач, що депонує: лаборант Оксана Мозговенко
Дата внесення: 27 Серп 2021 19:30
Останні зміни: 17 Вер 2021 07:46
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33117

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу