Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів

Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. С. 97–102.

[thumbnail of 4. Вісник_Географія_№68-69-97-102 (2).pdf]
Preview
Текст
4. Вісник_Географія_№68-69-97-102 (2).pdf

Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 09:39
Оновлення: 31 Січ 2022 09:45
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33674

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу