Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся

Нестерчук, І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України. с. 82-89.

[img]
Перегляд
Text
Download (8MB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач, що депонує: ekology
Дата внесення: 01 Лют 2022 10:44
Останні зміни: 01 Лют 2022 10:46
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33724

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу