Теорія і методика співпраці з родинами: Інструктивно-методичні матеріали до семінарських занять для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта

Гогола, І. О., Гужанова, Т. С. (2022) Теорія і методика співпраці з родинами: Інструктивно-методичні матеріали до семінарських занять для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта. Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Перегляд
pdf
Download (507kB) | Перегляд

Опис

Запропоновані методичні рекомендації до семінарських занять містять основні питання, необхідні для поглиблення та розширення знань здобувачів вищої освіти стосовно майбутньої професії вихователя закладу дошкільної освіти. Зазначене навчальне видання сприятиме розширенню знань здобувачів вищої освіти про взаємодію закладу дошкільної освіти з родинами, ознайомленню з різноманітними формами взаємодії, оволодінню формами і методами спільної з родинами різнопланової освітньо-виховної діяльності. Тематика практичних занять допоможе здобувачам вищої освіти успішно підготуватися до майбутньої педагогічної діяльності у закладі дошкільної освіти. Призначені для студентів денної та заочної форми навчання, що здобувають освіту за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.

Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра теорії та методик дошкільної й інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: асистент І.О. Денисюк
Дата внесення: 13 Квіт 2022 16:39
Останні зміни: 13 Квіт 2022 16:39
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33875

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу