Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу»

Боцян, Т. В. and Павловська, Л. Д. (2022) Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу». ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Preview
Text
Download (455kB) | Preview
Item Type: Other
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Анастасія Анатоліївна Ковпака
Date Deposited: 10 May 2022 20:47
Last Modified: 10 May 2022 20:47
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33980

Actions (login required)

View Item View Item