Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]
|
Text
Download (542kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Навчальний матеріал |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 16 Черв 2022 11:25 |
Останні зміни: | 16 Черв 2022 11:25 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34134 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |