Авдєєва, О. Ю. (2022) Тонкощі процесу складання рецептури парфумерних композицій. In: nnovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conferencennovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conference, 20-22 червня 2022, Vancouver, Canada.
|
Text
Download (573kB) | Перегляд |
Опис
Парфумерна композиція є основним носієм запаху, складною «формулою» різних запашних речовин, за рецептурою якої формується характер та стійкість запаху. Факторами, що впливають на формування якості парфумів є створення та складання рецептури парфумерного виробу; підготовка вихідної сировини; технологічний процес приготування; фасування та упаковка. Шляхом підбору і подальшого поєднання ароматичних речовин може бути створена необмежена кількість запахів, що є запорукою успіху в створенні нових рецептур парфумерних композицій.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Ключові слова: | парфуми, парфумерні засоби, рецептура парфумерних композицій, види запахів, композиції-бази, запашні речовини, ефірні олії, настої. |
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) L Освіта > LB Теорія і практика освіти Q Наука > QD Хімія |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач, що депонує: | Олена Анічкіна |
Дата внесення: | 12 Серп 2022 14:00 |
Останні зміни: | 12 Серп 2022 14:00 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34407 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |