Тонкощі процесу складання рецептури парфумерних композицій

Авдєєва О. Ю. (2022) Тонкощі процесу складання рецептури парфумерних композицій. In: nnovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conferencennovations and prospects of world science. Proceedings of the 12th International scientific and practical conference, 20-22 червня 2022, Vancouver, Canada.

[img]
Preview
Текст
Download (573kB) | Preview

Анотація

Парфумерна композиція є основним носієм запаху, складною «формулою» різних запашних речовин, за рецептурою якої формується характер та стійкість запаху. Факторами, що впливають на формування якості парфумів є створення та складання рецептури парфумерного виробу; підготовка вихідної сировини; технологічний процес приготування; фасування та упаковка. Шляхом підбору і подальшого поєднання ароматичних речовин може бути створена необмежена кількість запахів, що є запорукою успіху в створенні нових рецептур парфумерних композицій.

Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Ключові слова: парфуми, парфумерні засоби, рецептура парфумерних композицій, види запахів, композиції-бази, запашні речовини, ефірні олії, настої.
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Q Наука > QD Хімія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Олена Анічкіна
Дата подачі: 12 Серп 2022 14:00
Оновлення: 12 Серп 2022 14:00
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34407

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу