Формування спеціальних професійних компетентностей у здобувачів закладів вищої освіти під час вивчення дисципліни «Управління у сфері фізичної культури і спорту»

Грибан, Г. П. (2022) Формування спеціальних професійних компетентностей у здобувачів закладів вищої освіти під час вивчення дисципліни «Управління у сфері фізичної культури і спорту». Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія № 15. Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт), 3К (147). с. 105-110. ISSN 2311-2220

[img]
Перегляд
Text
Download (230kB) | Перегляд

Опис

У статті показано, що фізична культура і спорт в сучасному суспільстві займають важливе місце в духовному, інтелектуальному і фізичному вихованні молодого покоління. Формування спеціальних управлінських компетентностей здобувачів закладів вищої освіти у сфері фізичної культури і спорту є наразі досить актуальним і потребує свого вирішення. Дисципліна «Управління сферою фізичної культури і спорту» є однією з обов’язкових компонент освітньо-професійної програми «Середня освіта (Фізична культура)» спеціальності 014 Середня освіта у фізкультурних закладах вищої освіти четвертого рівня акредитації.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: професор Григорій Грибан
Дата внесення: 19 Жов 2022 10:26
Останні зміни: 19 Жов 2022 10:26
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34598

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу