Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О.В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
|
Text
Download (401kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Інший |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 17 Лист 2022 10:43 |
Останні зміни: | 17 Лист 2022 10:43 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |