Боцян Т. В., Павлова С. І., Іваненко В. О., Дєнічева О. В., Фостолович В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
Preview
Методичка ККЕ ГРС 2022.pdf
Завантажити (401kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Інше |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > H Соціальні науки (Загальне) |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 17 Лист 2022 12:43 |
| Оновлення: | 17 Лист 2022 12:43 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721 |


