Євдоченко, О. С., Авдєєв, С. В. (2022) «Хімія харчових продуктів» у системі професійної підготовки майбутніх хіміків. In: ІІ Інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 23.11.2022, Житомир.
|
Text
Download (226kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший) |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) Q Наука > QD Хімія |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач, що депонує: | лаборан О.В. ХОДЮК |
Дата внесення: | 01 Груд 2022 10:56 |
Останні зміни: | 01 Груд 2022 10:56 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34982 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |