Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з «Навчальної практики з методики організації літнього оздоровлення дітей»

Гужанова, Т. С., Сорочинська, О. А., Денисюк, І. О., eds. (2023) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з «Навчальної практики з методики організації літнього оздоровлення дітей». Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Перегляд
pdf
Download (592kB) | Перегляд

Опис

Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з «Навчальної практики з методики організації літнього оздоровлення дітей» містять тематику занять, які сприятимуть застосовуванню психолого-педагогічних знань в процесі вирішення педагогічних завдань в умовах літнього оздоровчого періоду в ЗДО, набуттю здобувачами вищої освіти компетентностей з організації літнього оздоровлення дітей. Розроблені матеріали сприятимуть підготовці майбутніх фахівців закладів дошкільної освіти до проведення різних форм і методів роботи з дошкільниками у літній період. Інструктивно-методичні матеріали обов’язкової освітньої компоненти «Навчальна практика з методики організації літнього оздоровлення дітей» можуть бути використані викладачами та здобувачами вищих навчальних закладів, вихователями закладів дошкільної освіти у практичній діяльності в літній період.

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра теорії та методик дошкільної й інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: асистент І.О. Денисюк
Дата внесення: 30 Трав 2023 21:38
Останні зміни: 30 Трав 2023 21:38
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36939

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу