Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг)

Павлова, С. І. (2023) Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг). [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
Text
Download (876kB) | Перегляд

Опис

Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг) здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Укладач: Павлова С.І. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2023.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, стандартизація, сертифікація, оцінка відповідності
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 26 Черв 2023 10:06
Останні зміни: 26 Черв 2023 10:06
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37518

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу