УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Фостолович В. А., Боцян Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

[img]
Preview
Текст
Download (990kB) | Preview

Анотація

Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Укладачі: Валентина Фостолович, Тетяна Боцян.  Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2022. 62 с.

Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, якість продукції, якість послуг, управління якістю
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 28 Черв 2023 11:26
Оновлення: 28 Черв 2023 11:26
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37592

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу