Фостолович, В. А., Боцян, Т. В.
(2022)
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
[Навчальний матеріал]
Опис
Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Укладачі: Валентина Фостолович, Тетяна Боцян. Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2022. 62 с.
Actions (login required)
 |
Перегляд елементу |