УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
Text
Download (990kB) | Перегляд

Опис

Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Укладачі: Валентина Фостолович, Тетяна Боцян.  Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2022. 62 с.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, якість продукції, якість послуг, управління якістю
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 28 Черв 2023 11:26
Останні зміни: 28 Черв 2023 11:26
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37592

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу