Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
|
Text
Download (990kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Інший |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 07 Лип 2023 20:30 |
Останні зміни: | 07 Лип 2023 20:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37676 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |