Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Фостолович В. А., Боцян Т. В. (2022) Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

[thumbnail of Metodychka_Управління якістю ГРС Скорочена  На Вчену раду В бібліотеку.pdf]
Preview
Текст
Metodychka_Управління якістю ГРС Скорочена На Вчену раду В бібліотеку.pdf

Завантажити (990kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 07 Лип 2023 20:30
Оновлення: 07 Лип 2023 20:30
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37676

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу