The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei

Vovkotrub, V., Iakubchak, O., Horalskyi, L., Vovkotrub, N., Shevchenko, L., Shynkaruk, N., Rozbytska, T., Slyva, Y., Tupitska, O., Shtonda, O. (2023) The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences (17). с. 759-776. ISSN 1337-0960

[img]
Перегляд
Text
Download (858kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач, що депонує: kaf.zoology Zoo KZ
Дата внесення: 14 Вер 2023 16:13
Останні зміни: 14 Вер 2023 16:13
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37934

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу