Vovkotrub, V., Iakubchak, O., Horalskyi, L., Vovkotrub, N., Shevchenko, L., Shynkaruk, N., Rozbytska, T., Slyva, Y., Tupitska, O., Shtonda, O. (2023) The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences (17). с. 759-776. ISSN 1337-0960
|
Text
Download (858kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
Користувач, що депонує: | kaf.zoology Zoo KZ |
Дата внесення: | 14 Вер 2023 16:13 |
Останні зміни: | 14 Вер 2023 16:13 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37934 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |