Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України

Шевчик С. П., Нестерчук І. К. (2023) Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. In: Topical aspects of modern scientific research, 28-30.09.2023, Токіо, Японія.

[img]
Preview
Текст
Download (313kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 03 Жовт 2023 14:30
Оновлення: 03 Жовт 2023 14:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38030

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу