Шевчик С. П., Нестерчук І. К. (2023) Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. In: Topical aspects of modern scientific research, 28-30.09.2023, Токіо, Японія.
|
Текст
Download (313kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 03 Жовт 2023 14:30 |
Оновлення: | 03 Жовт 2023 14:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38030 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |