Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України

Шевчик, С. П., Нестерчук, І. К. (2023) Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. In: Topical aspects of modern scientific research, 28-30.09.2023, Токіо, Японія.

[img]
Перегляд
Text
Download (313kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач, що депонує: ekology
Дата внесення: 03 Жов 2023 14:30
Останні зміни: 03 Жов 2023 14:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38030

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу