Особливості технологій виробництва продукції аквакультури

Овдіюк, В. М. (2022) Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека». с. 173-175.

[img]
Перегляд
Text
Download (675kB) | Перегляд

Опис

Описані особливості технологій виробництва аквакультури

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: аквакультура, рибництво, технології
Теми: S Сільське господарство > SH Аквакультура. Рибальство
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач, що депонує: Віктор Миколайович Овдіюк
Дата внесення: 15 Лист 2023 15:48
Останні зміни: 15 Лист 2023 15:48
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38292

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу