Овдіюк В. М. (2022) Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека».. С. 173–175.
Preview
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ.pdf
Завантажити (675kB) | Preview
Анотація
Описані особливості технологій виробництва аквакультури
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | аквакультура, рибництво, технології |
Класифікатор: | S Сільське господарство > SH Аквакультура. Рибальство |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
Користувач: | Віктор Миколайович Овдіюк |
Дата подачі: | 15 Лист 2023 15:48 |
Оновлення: | 15 Лист 2023 15:48 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38292 |
ДСТУ 8302:2015: | Овдіюк В. М. Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека». 2022.. С. 173–175. |