Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Особливості технологій виробництва продукції аквакультури

Овдіюк В. М. (2022) Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека».. С. 173–175.

[thumbnail of ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ.pdf]
Preview
Текст
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ.pdf

Завантажити (675kB) | Preview

Анотація

Описані особливості технологій виробництва аквакультури

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: аквакультура, рибництво, технології
Класифікатор: S Сільське господарство > SH Аквакультура. Рибальство
Відділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: Віктор Миколайович Овдіюк
Дата подачі: 15 Лист 2023 15:48
Оновлення: 15 Лист 2023 15:48
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38292
ДСТУ 8302:2015: Овдіюк В. М. Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека». 2022.. С. 173–175.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу