Овдіюк, В. М. (2022) Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека». pp. 173-175.
|
Text
Download (675kB) | Preview |
Abstract
Описані особливості технологій виробництва аквакультури
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | аквакультура, рибництво, технології |
Subjects: | S Agriculture > SH Aquaculture. Fisheries. Angling |
Divisions: | Faculty of Natural Sciences > Department of Zoology, Biological Monitoring and Nature Conservation |
Depositing User: | Віктор Миколайович Овдіюк |
Date Deposited: | 15 Nov 2023 15:48 |
Last Modified: | 15 Nov 2023 15:48 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38292 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |