Овдіюк, В. М. (2022) Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека». с. 173-175.
|
Text
Download (675kB) | Перегляд |
Опис
Описані особливості технологій виробництва аквакультури
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | аквакультура, рибництво, технології |
Теми: | S Сільське господарство > SH Аквакультура. Рибальство |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
Користувач, що депонує: | Віктор Миколайович Овдіюк |
Дата внесення: | 15 Лист 2023 15:48 |
Останні зміни: | 15 Лист 2023 15:48 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38292 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |