Матеріали конференції "ІІІ Всеукраїнська інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі»" (22 листопада 2023 року)

Денисюк, Р. О., Камінський, О. М., Чайка, М. В., Авдєєва, О. Ю., Євдоченко, О. С., Писаренко, С. В., Свиридюк, К. П., eds. (2023) Матеріали конференції "ІІІ Всеукраїнська інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі»" (22 листопада 2023 року). Житомир: Вид-во ЖДУ ім.І.Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (2MB) | Перегляд

Опис

Збірник містить тези доповідей, у яких викладені результати наукових досліджень у галузях неорганічної та фізичної хімії, хімічного матеріалознавства, аналітичної хімії та хімії довкілля, органічної, біоорганічної хімії та хімії високомолекулярних сполук, прикладних аспектів хімії, хімічної технології та особливостей викладання хімії в закладах середньої та вищої освіти. Дослідження виконані в закладах вищої освіти та наукових установах Києва, Львова, Одеси, Сум, Луцька, Івано-Франківська, Хмельницького та Житомира Матеріали друкуються в авторській редакції.

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Q Наука > QD Хімія
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач, що депонує: викладач Микола / М.В. Чайка
Дата внесення: 20 Лист 2023 10:25
Останні зміни: 01 Груд 2023 10:28
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38332

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу