Вплив психологічного благополуччя на рівень інтернет-залежності у віці ранньої дорослості

Загурська, І. С., Павленко, А. І. (2023) Вплив психологічного благополуччя на рівень інтернет-залежності у віці ранньої дорослості. Журнал соціальної та практичної психології (2). с. 38-44.

[img]
Перегляд
Text
Download (666kB) | Перегляд

Опис

У статті описано результати експериментального дослідження впливу психологічного благополуччя на рівень інтернет-залежності у віці ранньої дорослості. Процедура дослідження відповідала схемі квазіексперименального плану ex-post-facto із залученням однієї експериментальної та однієї контрольної групи. На першому етапі дослідження проаналізовано особливості психологічного благополуччя за допомогою «Тесту на рівень благополуччя PERMA» (М. Селігман), «Шкали задоволеності життям» (Е. Дінер) та «Шкали суб’єктивного щастя» (С. Любомирські). До експериментальної групи увійшли досліджувані, результати опитування яких показали низький та нижче середнього рівні психологічного благополуччя.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: психологічне благополуччя, інтернет-залежність, позитивні емоції, залученість, відносини, особистісний сенс, досягнення цілей
Теми: B Філософія. Психологія. Релігія > BF Психологія
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра соціальної та практичної психології
Користувач, що депонує: доцент Інна Загурська
Дата внесення: 26 Січ 2024 12:33
Останні зміни: 26 Січ 2024 12:33
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38853

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу