Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з навчальної практики з методики організації спостережень та дослідів у закладах дошкільної освіти

Сорочинська, О. А., Коновальчук, І. І., Максимова, О. О., Федорова, М. А., Денисюк, І. О. (2024) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з навчальної практики з методики організації спостережень та дослідів у закладах дошкільної освіти. Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Перегляд
pdf
Download (2MB) | Перегляд

Опис

Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з «Навчальної практики з методики організації спостережень та дослідів у закладах дошкільної освіти» містять тематику занять, які сприятимуть узагальненню, систематизації знань про видовий склад рослин і тварин свого краю, удосконаленню навичок щодо визначення і розпізнавання їх у природі; формуванню навичок розробки і застосування в освітньому процесі ЗДО засобів для спостережень та проведення нескладних дослідів із пізнання властивостей об’єктів природи; удосконаленню методичних навичок проведення спостережень за погодою, працею людей, об’єктами живої і неживої природи; постановці нескладних дослідів із об’єктами природи та виявлення властивостей органів та систем організму людини (шкіра, органи зору, слуху, смаку, дотику, рівноваги, дихальної та травної систем). Інструктивно-методичні матеріали «Навчальної практики з методики організації спостережень та дослідів у закладах дошкільної освіти» можуть бути використані викладачами та здобувачами вищих закладів освіти, вихователями закладів дошкільної освіти у освітньому процесі ЗДО.

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра теорії та методик дошкільної й інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: асистент І.О. Денисюк
Дата внесення: 05 Бер 2024 18:30
Останні зміни: 05 Бер 2024 18:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/39166

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу