Фостолович В. А., Гуртовий Ю. А. (2024) Поліпшення комунікаційних процесів як елемент удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу. In: Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація, 15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна.
|
Текст
Download (739kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Плакат) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія H Соціальні науки > HM Соціологія |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 27 Бер 2024 15:19 |
Оновлення: | 27 Бер 2024 15:19 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/39257 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |