Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Поліпшення комунікаційних процесів як елемент удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу. In: Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація, 15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна.
|
Text
Download (739kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова(виступ)) |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія H Соціальні науки > HM Соціологія |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 27 Бер 2024 15:19 |
Останні зміни: | 27 Бер 2024 15:19 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/39257 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |