Фостолович В. А., Гуртовий Ю. А. (2024) Поліпшення комунікаційних процесів як елемент удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу. In: Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація, 15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна.
Preview
Фостолович Гуртовий Теза .pdf
Завантажити (739kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Плакат) |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > HB Економічна теорія H Суспільні Науки > HM Соціологія |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 27 Бер 2024 17:19 |
| Оновлення: | 27 Бер 2024 17:19 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/39257 |


