Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з обов’язкової освітньої компоненти «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Спеціальна освіта (логопедія)»

Кулак, В. І., Коваль, Д. В., Литньова, Т. В. (2024) Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з обов’язкової освітньої компоненти «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Спеціальна освіта (логопедія)». [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
pdf
Download (1MB) | Перегляд

Опис

Інструктивно-методичні матеріали містять тексти і завдання, необхідні для проведення практичних занять з іноземної мови за професійним спрямування для студентів освітньої програми «Спеціальна освіта (логопедія)» соціально-психологічного факультету. Тексти та вправи подані для виконання тем у межах робочої програми. Матеріал розрахований на поглиблення фахових спеціальних та загальних комунікативних навичок студентів у процесі професійно спрямованого вивчення англійської мови.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LT Підручники
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра іноземних мов і новітніх технологій навчання
Користувач, що депонує: Кафедра іноземних мов і новітніх технологій навчання
Дата внесення: 18 Черв 2024 12:54
Останні зміни: 26 Черв 2024 12:57
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40198

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу