Використання меду в оздоровчому харчуванні

Аннамухаммедов А. О., Павлюченко О. В., Чорна К. С. (2024) Використання меду в оздоровчому харчуванні. In: Modern technologies among us in the environment.

[img]
Preview
Текст
Download (642kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший)
Теми: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: kaf.zoology Zoo KZ
Дата подачі: 19 Черв 2024 08:41
Оновлення: 19 Черв 2024 08:41
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40228

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу