Особливості впровадження сучасних технологій управління в підприємстві готельно-ресторанного бізнесу

Фостолович В. А., Рубан М. Д. (2024) Особливості впровадження сучасних технологій управління в підприємстві готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція ефективне управління економікою на світовому, державному та регіональному рівнях.

[img]
Preview
Текст
Download (569kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Плакат)
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 24 Черв 2024 08:32
Оновлення: 24 Черв 2024 08:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40399

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу