Особливості впровадження сучасних технологій управління в підприємстві готельно-ресторанного бізнесу

Фостолович, В. А., Рубан, М. Д. (2024) Особливості впровадження сучасних технологій управління в підприємстві готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція ефективне управління економікою на світовому, державному та регіональному рівнях.

[img]
Перегляд
Text
Download (569kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова(виступ))
Теми: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 24 Черв 2024 08:32
Останні зміни: 24 Черв 2024 08:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40399

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу