Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес»

Павлова С. І., Боцян Т. В., Фостолович В. А., Фостолович Л. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[img]
Preview
Текст
Download (395kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 23 Вер 2024 10:58
Оновлення: 10 Січ 2025 08:04
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41224

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу