Вплив бактеризації та різних способів застосування комплексу мікроелементів на вміст міді в рослинах сої

Пухтаєвич, П. П., Кукол, К. П., Довбаш, Н. І., Клименко, І. І. (2024) Вплив бактеризації та різних способів застосування комплексу мікроелементів на вміст міді в рослинах сої. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (178kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Аліна Ковальчук
Дата внесення: 23 Жов 2024 08:56
Останні зміни: 23 Жов 2024 09:00
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41528

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу