Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів

Рахметов, Д. Б., Костецька, К. В., Ковтун-Водяницька, С. М., Рахметова, С. О., Грищук, Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (187kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Аліна Ковальчук
Дата внесення: 23 Жов 2024 09:05
Останні зміни: 23 Жов 2024 09:10
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41529

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу