Ознакова зона англійських назв страв

Курушкіна Т. М. (2010) Ознакова зона англійських назв страв. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка (51). С. 198–200.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (132kB) | Preview

Анотація

Стаття відбиває результати ономасіологічного аналізу кулінаронімів в англійській мові. Ознакова зона кулінаронімів є представленою простими ознаками, що найчастіше виражаються іменниками та прикметниками. Ономасіологічна структура кулінароніма включає різні лексичні класи ознак (посуд, спосіб приготування, колір, фізичні властивості, локатив, темпоратив та ін.). Найбільш частотними виступають локативні, темпоральні ознаки та ознаки, що вказують на спосіб приготування та продукт, з якого готується страва.

Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: P Мова та література > PE Англійська мова
Користувач: Користувачі 341 не знайдено.
Дата подачі: 21 Черв 2010 08:48
Оновлення: 14 Серп 2015 21:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/4232

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу