Курушкіна Т. М. (2010) Ознакова зона англійських назв страв. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка. № 51. С. 198–200.
Preview
vip51_46.pdf
Завантажити (132kB) | Preview
Анотація
Стаття відбиває результати ономасіологічного аналізу кулінаронімів в англійській мові. Ознакова зона кулінаронімів є представленою простими ознаками, що найчастіше виражаються іменниками та прикметниками. Ономасіологічна структура кулінароніма включає різні лексичні класи ознак (посуд, спосіб приготування, колір, фізичні властивості, локатив, темпоратив та ін.). Найбільш частотними виступають локативні, темпоральні ознаки та ознаки, що вказують на спосіб приготування та продукт, з якого готується страва.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | P Мова та література > PE Англійська мова |
Користувач: | Користувачі 341 не знайдено. |
Дата подачі: | 21 Черв 2010 08:48 |
Оновлення: | 14 Серп 2015 21:34 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/4232 |
ДСТУ 8302:2015: | Курушкіна Т. М. Ознакова зона англійських назв страв. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка. 2010. № 51. С. 198–200. |