Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів

Шевчук Д. М., Авдєєв С. В., Авдєєва О. Ю., Анічкіна О. В. (2025) Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Science, Economy and Digital Innovation», 7-9 травня 2025 р., Бухарест, Румунія.

[img]
Preview
Текст
Download (139kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 07 Трав 2025 21:59
Оновлення: 07 Трав 2025 22:07
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43616

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу