Шевчук, Д. М., Авдєєв, С. В., Авдєєва, О. Ю., Анічкіна, О. В. (2025) Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Science, Economy and Digital Innovation», 7-9 травня 2025 р., Бухарест, Румунія.
|
Text
Download (139kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач, що депонує: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата внесення: | 07 Трав 2025 21:59 |
Останні зміни: | 07 Трав 2025 22:07 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43616 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |