Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів

Шевчук, Д. М., Авдєєв, С. В., Авдєєва, О. Ю., Анічкіна, О. В. (2025) Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Science, Economy and Digital Innovation», 7-9 травня 2025 р., Бухарест, Румунія.

[img]
Перегляд
Text
Download (139kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач, що депонує: Олександр Сергійович Яценко
Дата внесення: 07 Трав 2025 21:59
Останні зміни: 07 Трав 2025 22:07
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43616

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу