Анічкіна, О. В., Протасевич, Я. М. (2025) Вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі: молекулярна кухня. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Research in Science, Technology and Economics», 28-30 травня 2025 р., Люксембург.
|
Text
Download (141kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | Q Наука > QD Хімія |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач, що депонує: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата внесення: | 28 Трав 2025 22:17 |
Останні зміни: | 28 Трав 2025 22:24 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43944 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |