Анічкіна О. В., Протасевич Я. М. (2025) Вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі: молекулярна кухня. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Research in Science, Technology and Economics», 28-30 травня 2025 р., Люксембург.
|
Текст
Download (141kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > QD Хімія |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата подачі: | 28 Трав 2025 22:17 |
Оновлення: | 28 Трав 2025 22:24 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43944 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |