Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі: молекулярна кухня

Анічкіна О. В., Протасевич Я. М. (2025) Вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі: молекулярна кухня. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Research in Science, Technology and Economics», 28-30 травня 2025 р., Люксембург.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (141kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: Q Наука > QD Хімія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 28 Трав 2025 22:17
Оновлення: 28 Трав 2025 22:24
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43944

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу