Харчишина О. В. (2011) ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. Економіка Криму (2). С. 56–63.
|
Текст
Download (283kB) | Preview |
Анотація
Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | харчова промисловість, організаційна культура, система управління, інвестиції, інноваційна діяльність, соціальна відповідальність |
Класифікатор: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 20 Лист 2012 13:59 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:20 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8325 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |