Харчишина, О. В. (2011) ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. Економіка Криму (2). с. 56-63.
|
Text
Download (283kB) | Перегляд |
Опис
Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | харчова промисловість, організаційна культура, система управління, інвестиції, інноваційна діяльність, соціальна відповідальність |
Теми: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Дата внесення: | 20 Лист 2012 13:59 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 02:20 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8325 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |