ОЦІНКА ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ТА СИСТЕМИ МІКРОЦИРКУЛЯЦІЇ КРОВІ У СПОРТСМЕНІВ ПРИ ФІЗИЧНИХ НАВАНТАЖЕННЯХ РІЗНОЇ ІНТЕНСИВНОСТІ

Шестопалова, Н. С., Єрмакова, Т. С. (2014) ОЦІНКА ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ТА СИСТЕМИ МІКРОЦИРКУЛЯЦІЇ КРОВІ У СПОРТСМЕНІВ ПРИ ФІЗИЧНИХ НАВАНТАЖЕННЯХ РІЗНОЇ ІНТЕНСИВНОСТІ. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. с. 489-492.

[img]
Перегляд
Text
Download (349kB) | Перегляд

Опис

Формування функціональної системи під впливом інтенсивних фізичних навантажень і залучення в цей процес функціональних структур реалізується завдяки функціональним резервам і ефективній діяльності різних органів і систем організму. Водночас біологічні резерви цілісного організму визначаються рівнем активності окремих органів і систем, серед яких провідне місце належить киснево-транспортній системі і нервово-гуморальній регуляції. Вивчення функціональних резервів периферичного кровообігу на фоні фізичних навантажень різної інтенсивності важливо як в теоретичному, так і в практичному плані.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Киснево-транспортна система, нервово-гуморальна регуляція, мікроциркуляція.
Теми: Q Наука > QP Фізіологія
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач, що депонує: лаборант Людмила Остапенко
Дата внесення: 08 Квіт 2014 10:06
Останні зміни: 15 Серп 2015 06:05
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10875

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу