ДИДАКТИЧНІ І МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЛАБОРАТОРНОГО ПРАКТИКУМУ З КУРСУ «ЗАГАЛЬНА ЦИТОЛОГІЯ І ГІСТОЛОГІЯ» У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

Охрамович, О. В., Мельниченко, Р. К. (2014) ДИДАКТИЧНІ І МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЛАБОРАТОРНОГО ПРАКТИКУМУ З КУРСУ «ЗАГАЛЬНА ЦИТОЛОГІЯ І ГІСТОЛОГІЯ» У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ. [Експеримент] (Неопублікований)

[img]
Перегляд
Text
Download (226kB) | Перегляд

Опис

Дипломна робота присвячена дослідженню актуальної проблеми організації і проведення лабораторних робіт, їх дидактичних і методичних засад при вивченні курсу «Загальна цитологія та гістологія» у вищих навчальних закладах. Проаналізовано досвід практикуючих викладачів, матеріально-технічна база закладів освіти, основні проблеми, що виникають при проведенні лабораторних робіт з даного курсу у вищих навчальних закладах освіти. Розроблено і впроваджено у навчальний процес в експериментальній групі навчально-методичний посібник «Робочий зошит для організації і проведення лабораторних занять і самостійної роботи з курсу «Загальна цитологія і гістологія», затверджену Вченою радою ЖДУ імені Івана Франка.

Тип елементу : Експеримент
Ключові слова: лабораторні роботи, вищі навчальні заклади, цитологія, гістологія.
Теми: Q Наука > QL Зоологія
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач, що депонує: kaf.zoology Zoo KZ
Дата внесення: 08 Вер 2014 13:23
Останні зміни: 15 Серп 2015 07:50
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/12404

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу